PUUR! geschreven door Marjolein

Publicaties van mij uitgegeven door Uitgeverij Kok

Sinds janauri 2017 mag ik boeken maken voor Uitgeverij Kok onder het label PUUR! In Juni 2017 verscheen het Hoe was je dag-boek en in Januari 2018 verscheen het Plan je dag-boek. Op dit moment ben ik aan het schrijven aan mijn derde boek en hoop dat er nog veel moois zal verschijnen in de toekomst.

PUUR! Hoe was je dag-boek

Hoe was je dag? Wat was niet leuk vandaag? Waar dank je God voor vandaag? Schrijven kan helpen bij het onthouden van mooie herinneringen. Dit PUUR!-invulboek staat vol met leuke vragen over je dagelijks leven en geeft je de gelegenheid om lijstjes te maken, foto's te plakken en even stil te staan.

Verkrijgbaar bij de christelijke boekwinkels en de meeste online winkels.

Product informatie

Uitgever: VBK Media
ISBN: 9789043528634
Prijs: € 14,99 (bestellen via Bol.com)

PUUR! Plan je dag-boek

Bullet journaling is in! Niet alleen kun je er je dagelijkse afspraken in kwijt, maar ook maandelijkse doelen, lijstjes, to-do's en nog veel meer. In dit bullet journal 'Plan je dag-boek' vind je praktische uitleg, mooie quotes en veel voorbedrukte pagina's om zelf in te vullen. Ook staan er in dit bullet journal leuke voorbeeldpagina's ter inspiratie. Je mooiste Bijbelteksten, reizen die je nog wilt maken, dankpunten: je legt het allemaal vast in dit journal. 'Plan je dag-boek' maakt het leven overzichtelijker en brengt rust en ruimte in je hoofd.

Verkrijgbaar bij de christelijke boekwinkels en de meeste online winkels.

Product informatie

Uitgever: VBK Media
ISBN: 9789043529303
Prijs: € 14,99 (bestellen via Bol.com)

En neem ook eens een kijkje mijn facebook pagina.